rock, sex, sida, incest. cel mai dubios vis pe care l-am avut vreodată

ieri noapte am visat o chestie foarte dubioasă după care ar ieși un film foarte tare și foarte futut. eu nu am apărut deloc în vis, iar la un moment dat chiar m-am gândit că visul ăsta a fost o revelație divină, o idee de carte pe care, dacă ar fi s-o scriu, m-aș îmbogăți. e foarte, foarte bolnav și degradant și nu știu de ce aș fi visat așa ceva, dacă nu din motivul ăsta. deși nu știu ce divinitate mi-ar planta asemenea idei în cap. anyway:

se făcea că exista un bărbat, în vârstă de vreo 50 de ani, care fusese un fel de rockstar la viața lui. omului îi plăcuse viața, dar acum se-afla în pragul morții dintr-un motiv necunoscut. nu știu exact în ce vremuri trăia, dar medicina nu era foarte avansată. perioada petrecerilor „îndulcite” din plin cu droguri, băutură și sex aparținea acum trecutului. nu știu din ce motiv i se schimbase situația atât de drastic, dar bărbatul trăia acum în sărăcie, amar și bolnav. într-o zi ca toate celelalte, în timp ce stătea închis în garsoniera sa murdară, a auzit bătăi puternice în ușă. de partea cealaltă, un tânăr blond, cu părul lung și cu aspect androgin, îi spunea că nu are rost să se ascundă. „răspunde, știu că ești acolo. ești tata. nu ești curios să mă vezi? răspunde, fir-ai al dracului”, striga el, lovind cu pumnii în ușă.

bărbatul stătea lungit pe pat, impasibil. nu era prima dată când cineva îl hăituia, spunându-i că i-o trăsese maică-sii în tinerețe și că împerecherea lor a mărit rata natalității. de cele mai multe ori o făceau pentru bani, dar acum nu mai exista o miză. „bine, fie. uită-te când vezi dosarul ăsta și caută-mă. trebuie neapărat să vorbim”, s-a auzit, în timp ce pe sub ușa a intrat o mapă maro.

după câteva minute petrecute cu ochii în tavan, bărbatul s-a ridicat din par și a mers spre ușă, sprijinindu-se de piesele șubrede și vechi de mobilier. a luat mapa și a deschis-o. printre analizele care confirmau că băiatul din spatele ușii era bolnav de sida, se aflau și câteva poze cu tânărul blond, dar și cu mama acestuia.

chipul bărbatului bolnav a împietrit. de ce? și-o amintea pe femeia din poze. băiatul era fii-su. același cu care obișnuia să și-o tragă ori de câte ori ajungea în nu știu ce oraș în care ținea concerte. iar boala misterioasă care îl băga în pământ era sida, pe care o luase de la fii-su.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s